07.05.2018

Anmeldereksemplar: 14 Dage i Austin.


14 Dage i Austin. 

Titel: 14 Dage i Austin. 

Forfatter: Henriette Vesterbak.

Forlaget: Turbine. 

Udgivet: 22/05-2015.

Antal sider: 524.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren selv,
så mange tak!Klare hun prøveperioden? 

Den 22-årige modeblogger Heidi, der er blevet kendt i Danmark gennem et reality-program, kan næsten ikke tro det, da hun får tilbudt et job som personlig assistent for det amerikanske rockband South Bane. Med nerverne uden på tøjet drager hun til Austin for at arbejde for sit største idol, bandets forsanger, John Monro. Den karismatiske og dominerende John bliver hurtigt tiltrukket af Heidi, men hun kæmper imod hans tilnærmelser, så godt hun kan. For Heidi er på prøve i 14 dage, og både hendes toårige forhold til Daniel og en helt bestemt klausul i ansættelseskontrakten står i vejen for hendes allerinderste ønske: at overgive sig til den hæmningsløst flirtende John.
I løbet af de 14 dage i Austin bliver der drukket og røget, bandet og flirtet, knaldet og kysset og overskredet utallige grænser. Erotikken er dog hele tiden ømt og begavet funderet i kærlighedshistorien, og det intense forhold mellem John og Heidi rører på sympatisk vis ved fantasien om at blive taget - med storm og med magt.
14 dage i Austin byder på masser af intriger, spænding og sydende sex leveret i et elegant og lækkert sprog.14 Dage i Austin overgik alle mine forventninger og gav mig en positiv overraskelse. Men der var dog også nogle små ting jeg ikke kunne lide, og faktisk var en del imod, og derfor har den også kun fået 4/5 stjerner.

Haidi er en skøn kvinde, hun virker som en selvstændig og fornuftig pige. Til tider altså.
Hun er en smuk pige, og kendt modeblogger i danmark. 
Vi kan jo godt gætte os til at John og Haidi ender i kanen sammen, og der ligger et af mine problemer. Jeg kan godt lide at Haidi er selvstændig og kan sige fra. Men lige så snart John bliver sur, så bliver hun føjelig og siger ham ikke imod. Det synes jeg altså knapt så godt om, det klæder hende ikke rigtigt.

Så til den værste person i den her historie og grunden til den manglende stjerne. Nemlig John. 
Jeg bryder mig på ingen måder om ham. Han er arrogant, dominerende, og utroligt idiotisk over for Haidi, det han hvert fald i mine øjne.
Jo han har da sine øjeblikke hvor han er sød og kærlig, men det slet ikke nok til at veje op for den arrogante side han har.
Der er jeg sku ked af at sige det, ham bryder jeg min ikke om. 
Men hvem ved, det kan da være mit syn ændre sig på ham i Henriettes næste bog "Uofficielt din"

Jo okay så der en lille ting mere. Haidi skulle forstille sig at være deres PA, og det gør hun egentlig også ret så godt. Men hun drikker alt for meget efter min mening i løbet af hendes 14 dages prøveperiode, og det ikke særlig professionelt i mine øjne. 

Men ud over de små ting omkring mit mindre had til John og Haidis druk, så synes jeg rigtig godt om bogen. 
Den er spændende, interessant og sjov. 
Der er massere af gode detaljer, både om deres personligheder, væremåder og omgivelser.
Og selv om John er en nar, så han beskrevet godt, der er lagt de rigtige følelser i for han er gennemført som den dominerende mand. 

Jeg kan hvert fald helt sikkert anbefale denne bog til jer læsere der er til det interessante og lidt erotiske. 
Den fortjener alle fire stjerner. 


Bogen er tilsendt af forfatteren selv og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...