07.12.2018

Anmeldelse: Fønixens hjerte #4 - Havets stemme.

Havets stemme.

Titel: Fønixens hjerte #4 - Havets stemme.

Forfatter: Christina Ramskov. 

Forlaget: Mellemgaard. 

Udgivet: 11/09-2017.

Antal sider: 402.

Antal stjerner: 5/5. 

Havets stemme.

Maria og hendes venner må tage til Yukionnas rige for at få svar samt finde den næste brik for at få Kitty tilbage, inden de må opsøge Freja, som har hendes sjæl, men det viser sig alt sammen at være lettere sagt end gjort. 
Rejsen mod at få Kitty tilbage er kun lige begyndt og er kun ét problem ud af en lang række, som Maria må tage sig af, mens hun finder ud af mere om, hvem hun selv er, og hvad hendes og den magiske verdens fremtid vil bringe. 
Og hun er ikke alene, en ny fremtid venter både hendes familie og venner, mens hun får flere svar om fortiden, og mørke væsner fra skyggerne lægger planer, som vil påvirke alle – og ikke kun i den magiske verden. 
Havets stemme er den fjerde bog i serien om Maria Carlsen og hendes eventyr.
Jeg har nu fået genlæst fjerde bind i Fønixens hjerte serien, og jeg må sige dette er nok en af mine ynglings bøger, der sker bare så meget mere, og vi udvider vores omgangskreds og steder meget.
Nu glæder jeg mig bare til at gå igang med femte bog. 

Maria Carlsen og hendes venner er ikke længere på skolen, de har fået sommerferie. Men denne ferie skal ikke bruges på helt normale ferie ting, nej Maria og hendes venner har tænkt sig at tage ud og redde Kitty.
Dog sker der meget under deres tur, de er nemlig taget til Yukionna´ernes rige fordi de har hørt noget der kan lede dem til Kitty. Dog går deres tur ikke helt så let som håbet, og de bliver hurtigt hevet ind i en masse drama som de nu skal forholde sig til. 

Fra start af er jeg faktisk ret fanget, fjerde bog starter fra hvor tredje bog sluttede hvor de tog ud for at redde Kitty. 
Og derfor er vi heller ikke på skolen mere, og det er vi faktisk kun meget kort i denne her bog, hvilket jeg synes var fedt nok, for vi får lov at følge og opleve Maria i andre situationer end dem vi er vant til på skolen.
Maria er en krakter jeg er begyndt at holde meget af. Hun er stærk, modig, og en utroligt betænksom og god ven over for andre. Ligemeget hvilken situation hun bliver sat i, så er hendes første tanke altid at beskytte dem hun elsker og holder af. Og det virkelig noget jeg beundre, og er virkelig vild med at det sådan forfatteren har fået fremstillet hende. 
Der sker jo meget i løbet af denne her del, og vi kommer vidt omkring i den magiske verden og i menneskenes verden, og jeg synes det er utroligt fedt med alle de her detaljer forfatteren har fået med til at gøre det så meget lettere at se det hele for sig. 
Jeg glæder mig hvert fald utrolig meget til at læse videre.

Sproget i bogen er stadig rigtig fint, kan dog engang imellem virke lidt tungt, men der hjælper den interessante og fangende handling en hel del. 
Kapitlerne er som de plejer lidt forskelligt mellem korte og lange kapitler, og så skifter de stadig mellem alle de forskellige skønne og interessante personer. 
Jeg kan virkelig kun anbefale denne her serie hvis i læsere er til - Fantasy, venskaber, kærlighed og en masse spænding.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...