25.12.2018

Anmeldereksemplar: Rød Dronning #4 - Tordenkrig.

Tordenkrig. 

Titel: Rød dronning #4 - Tordenkrig.

Original titel:Red Queen #4 - War Storm. 

Forfatter: Victoria Aveyard.

Udgivet på dansk ved: Gyldendal.

Udgivet på dansk den: 05/12-2018.

Antal sider: 695. 

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!


REJS JER, RØDE. 

Afgørelsens tid er kommet – men man kan ikke vinde et slag alene. Mare og Den Højrøde Garde må slå sig sammen med den forstødte prins Cal og hans Sølvere – Men hvordan samarbejder man med én, som har knust ens hjerte?

De skal finde ud af det, for de er nødt til at samarbejde for at vælte den skrupelløse kong Maven. Maven på sin side har dog ikke tænkt sig at opgive tronen frivilligt, og han skyr ingen midler for at nå sit mål om at få Mare igen – koste hvad det vil!Denne bog serie er virkelig en der har slået benene under på mig, og givet mig den ene overraskelse efter den anden, og er helt sikkert blevet en af mine ynglings serier, som jeg vil genlæse igen og igen og blive ved med at nyde. 

Jeg har nu fået læst afslutningen på Mare´s kamp om at få bedre rettigheder for de røde, og jeg må sige at dette var en vidunderlig slutning, dog en slutning jeg godt lidt havde regnet ud, men alligevel gav mig en masse overraskelser undervejs til slutningen. 

Alt mellem Mare og Cal er ikke så let længere. 
Cal vil ikke opgive tronen, men Mare vil ikke se flere konger eller dronninger på tronen, og ønsker bare et bedre liv for alle de røde.
Derfor er de heller ikke længere sammen, men selv om de ikke er det har de stadig en alliance og hjælper stadig hinanden i krigen mod Marven. 
Det er dog ikke helt let for dem når de begge er tiltrukket af hinanden, men ingen vil opgive deres sag. 
Marven virker til at blive mere og mere skør af at sidde på tronen, desværre blev hans sind ikke bedre efter hans mor blev dræbt, dog blev han mere og mere manisk og higer stadig efter at få fingrene i Mare og at blive på tronen.

Fjerde bog starter sådan set fra hvor tredje bog sluttede, og jeg blev hurtigt fanget af historien igen.
Dette er helt klart en af mine ynglings serier nu, og jeg skal helt klart genlæse den på et tidspunkt.
Denne afsluttende del er der gang i fra start af, og det bliver på intet tidspunkt kedeligt eller langtrukken.
Her i fjerde bog følger vi jo ikke kun Mare, vi følger også Evangeline, Iris, Cal og Marvens synsvinkler, hvilket også gjorde det hele lidt mere interessant og at jeg bare måtte læse videre.
For ofte når et kapitel sluttede, var det en ret fangende slutning der gjorde jeg bare måtte læse videre til jeg kom til samme person igen da de skiftede meget ofte mellem dem, dog mest pigerne. 
Cal og Marvin´s kapitler kom mest i slutningen, og desværre ikke så ofte som jeg havde håbet. 
Dog vil jeg alt i alt sige at dette virkelig er en fed og interessant bog, og jeg kan helt klart kun anbefale alle at læse den! 
Denne bog fortjener alle 5 stjerner og flere til hvis jeg kunne give dem. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...