12.12.2018

Nye bøger i November.

Nye bøger i November!

Jeg modtog i November 8 bøger! Og dem vil jeg nu vise frem til jer her på bloggen! 
Og jeg kan kun sige jeg kan anbefale dem alle sammen, for det virkelig nogle fantastiske bøger som jeg allerede har fået læst. 

Jeg siger med det samme lige tak til alle dem der har sendt mig bøgerne, jeg er så glad for dem!

1. Første bog jeg modtog i November var - Kongestenen #3, Fioron. - Som er skrevet af Hanne Lykke Rix. Hun udgav tidligere på året også de første to bøger i serien, som underholdt mig meget, og derfor skulle jeg selvfølgelig også læse tredje bog. 
Det var en super god bog som i også kan finde min anmeldelse på her inde på bloggen. Jeg kan hvert fald med god samvittighed anbefale jer denne serie.

2. Jeg modtog også to fantastiske bøger fra Alvilda i November måned.
Første bog jeg modtog var den længe ventede bog - Det Glitrende Hof #3, Smaragdhavet. - Dette var en bog jeg var fanget af med det samme, for nu fik jeg endelig svar på alle de spørgsmål jeg havde om den mystiske Tamsin som fangede min opmærksomhed allerede i første bog. I kan også finde en anmeldelse af den her inde på bloggen. 
Anden bog jeg modtog fra forlaget det var - Mortal Engines #2, Forrædernes Fest. - Som jeg må sige var noget bedre end den første bog, den fangede mig med det samme, og tog mig på et eventyr med Hester og Tom igen hvor vi mødte nye personer, jeg glæder mig allerede til tredje bog. 
Der findes også en anmeldelse af den her inde på bloggen. 

3. Jeg var også så heldig at Marie-Louise Rønning sendte mig e-bogen - Kunsten at... Elske. - Som er hendes nyeste Y/A Roman udgivet ved Dreamlitt.
Den indeholdte en interessant handling og en spændende hovedperson. 
Jeg er virkelig fan af Marie-Louise´s værker og evne til at gøre sine hovedpersoner så interessante og fangende. 
I vil også kunne fange en anmeldelse her inde på bloggen af den bog.

4. Jeg modtog også 2 bøger fra Palatium books, som jeg må sige begge var gode, den ene lidt bedre end den anden, men begge underholdende.
Første bog var - Forkert Nummer. Skrevet at Natalie Decker. - Utroligt underholdende bog, havde dog et lille minus, men formåede dog stadig at underholde mig. 
Anden bog var - Hjem til jul. Skrevet af, Joanna Bolouri. - Som har givet mig en del gode grin mens jeg læste den. 
Jeg var virkelig underholdt fra start til slut, og kan kun anbefale jer at læse den her i julemåneden, det er den perfekte bog at læse her i kulden under et varmt tæppe. 

5. Jeg modtog også den ret så populære bog - Skabt for dig. Skrevet af Louise O´Neill. - Gyldendalung var så søde at sende mig bogen til en anmeldelse ( Som i også kan finde her inde på bloggen ) og jeg må sige det var en bog der holdt mig fanget, men også skræmte mig lidt. 

6. Sidste bog jeg fik modtaget i November måned var - Stjernekrønikerne #1. Skrevet af Mads Schack Lindhardt. - Jeg har nu ventet et godt stykke tid på den skulle komme, og glæder mig virkelig til at gå igang med den, i vil kunne læse en anmeldelse senere på måneden. 


Tak til alle der har sendt mig bøger, jeg er virkelig glad for hver og en af dem! 
Skriv endelig en kommentar hvis i har nogle gode bogforslag til mig. :-) 
Tak fordi i læser med der ude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...