27.12.2018

Anmeldereksemplar: Tågespind #2 - Elleskudt.

Elleskudt. 

Titel: Tågespind #2 - Elleskudt.

Forfatter Signe Fahl. 

Forlaget: Ulven & Uglen.

Udgivet: 02/12-2018.

Antal sider: 423.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er tilsendt af forlag og,
forfatteren, så mange tak!Tågespind.

”Se det i øjnene, Vanadis,” lød Daniels stemme. ”Du er mosens træl nu. Troede du, at du kunne nøjes med at tage, hvad der passede dig, og glemme resten? Det kan du ikke. Det hele følger med, også de behov, der gør dig farlig for mennesker.”

Karen skal vænne sig til en ny hverdag i skoven sammen med Daniel, og sammen med ellepigerne. Mosen giver intet fra sig uden at få noget igen, og prisen for Karens nye liv udfordrer både hendes menneskelighed og hendes kristne livssyn. Men mosen er ikke den eneste modstander, for Daniel har en hemmelighed. En hemmelighed, der går tusind år tilbage, og som truer med at brænde skoven ned.


Jeg har nu fået læst anden del i Tågespind serien, og jeg må sige at jeg godt nok nød at være tilbage i 1700-tallet ved Karen og Daniel igen, og jeg kan kun sige jeg glæder mig allerede til tredje bog nu, for anden sluttede med en masse spørgsmål som jeg bare higer efter at få svar på. 

Andet bind starter sådan set lidt fra hvor første sluttede. 
Karen er nu mosefødt og skal lære at forholde sig til livet i skoven med Daniel nu, men det dog ikke det eneste hun skal forholde sig til, der er også konsekvenser ved det valg hun har taget, men kan hun leve med det? Går det helt imod hendes holdninger, eller finder hun en måde at leve med det på?
Daniel skal også falde til rette nu hvor Karen er mosefødt. Han skal lærer at åbne sig over for hende, så det hele ikke ender helt galt. 
For Daniel har også hemmeligheder, og nogle så slemme at de kan få brændt hele skoven ned, hvordan vil Karen også tage de hemmeligheder der kommer med tiden? Læs bogen, og find ud af hvordan de begge forholder sig til tingene og klare sig igennem de hårdere tider.

Jeg elsker virkelig at følge Karen og Daniel igennem deres nye liv sammen og hvordan deres forhold spire. De har begge meget at lære, og jeg må sige de vokser begge med opgaven i løbet af bogen, som jeg virkelig nød.
Handlingen i denne del fangede mig utroligt meget, vi fik jo også at vide i første bog at Karen havde en bror som mosen også har, og hun vil også i løbet af anden bog her prøve at finde ham, og eventuel vinde hans sjæl tilbage. Og jeg må sige at det fangede mig virkelig at se Karen kæmpe så meget, men også lære så meget om sig selv og finde sig til rette i skoven.

Sproget i bogen har jeg helt forelsket mig i, jeg nyder virkelig det faktum at det forbliver i det her 1700-tal, og selv om jeg nogle gange stødte på ord jeg ikke helt forstod, så undersøgte jeg det da bare. Jeg vil dog sige selv om der var et par ord jeg ikke forstod, stoppede det mig ikke i at forstå hvad der skete i løbet af bogen, det var meget tydeligt helevejen igennem. 
Kapitlerne er denne gang delt op mellem tre personer, Karen, Daniel og en der hedder Skarpi. 
Jeg må sige det var utroligt rart at læse fra Daniel´s side af, og se hvordan han håndterede det hele og tænkte om det hele, samtidig med vi lærte mere og mere om hvem han var. 
Skarpi vil jeg dog ikke fortælle for meget om, men jeg kan afsløre en lille ting, han har noget med Daniel´s fortid at gøre, læs bogen for at vide hvordan.
Alt i alt vil jeg helt klart bare anbefale denne skønne bog til alle jer læsere der er til noget overnaturligt og gammel dags! Jeg er hvert fald helt vild med denne serie, og glæder mig til en fortsættelse. Bogen er tilsendt af forlaget og forfatteren til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...