14.12.2018

Anmeldereksemplar: Forkert nummer.

Forkert Nummer.

Titel: Offsides #1 - Forkert nummer.

Original titel: Right text, Wrong number. 

Udgivet på dansk ved: Palatium Books

Udgivet på dansk den: 28/11-2018.

Antal sider: 301.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!


Rigtig besked, men forkerte nummer.

Nogle gange er forkert nummer det eneste rigtige. 
Layla og Tyler burde have en masse tilfælles som henholdsvis cheerleader og footballspiller. Men hun synes, at han er den største idiot, der går på skolen, og han synes, at hun er vildt snobbet, og han kan ikke holde hende ud. Når de er i nærheden af hinanden, fyger det med ironi, afvisninger og fornærmelser. 
De kan nærmest ikke holde ud at tale sammen. Men da Layla ved en fejl kommer til at sende Tyler en sms, som egentlig skulle have været til pigen, der sender nøgenbilleder af sig selv til hendes kæreste Adam, ved Tyler ikke, at det er Layla. Han beslutter sig for at lege med, for når det kommer til stykket, kan Tyler slet ikke lade være med at drille den sure pige, der fyrer sms’er af sted om dick-pics, utroskab og tøsesnak. 
Tyler og Layla fortsætter hemmeligt med at skrive til hinanden under falske navne, og mens dagene og ugerne går, bliver det mere og mere alvorligt mellem dem. Og man siger jo, at der ikke er langt fra had til kærlighed, men kan virkeligheden bære, eller vil Layla og Tyler for evigt stå på hver sin banehalvdel?
Jeg har nu fået læst - Forkert nummer. - Og jeg må sige den var både god, men også lidt af en original hvis man kan sige det sådan. 
Tayler er den typiske footballspiller vi egentlig ofte høre om, som er rapkæftet og har selvtilliden på plads.
Og Layla er den lidt klassiske cheerleader der føler sig en smule bedre end de andre, og fx ikke føler hun behøver sige undskyld hvis hun kommer til at gå ind i en på gangen, og da slet ikke hvis den ene er Tayler. 

Layla finder ud af en dag at hendes kæreste Adam er utro, men istedet for at konfrontere ham med det med det samme, vælger hun at tage sagen i egen hånd og skrive til nummeret selv, men hvad hun ikke lægger mærke til i starten er at hun sender til det forkerte nummer. 
Desværre viser det sig også det forkerte nummer er Tayler, det ved hun dog ikke i starten. 
Tayler ved dog heller ikke at det i virkeligheden er Layla der skrev forkert til ham. 
Og det leder så ud i at de skriver med hinanden under falske navne. 
Kan de lære at holde hinanden ud? Eller vil det resten af deres tid altid ende i fornærmelser, afvisninger og ironi hver gang de mødes?
Ja det jo lige det, læs bogen for at finde ud af det.

Jeg synes som sådan det her var en super god bog, jeg kunne rigtig godt lide handlingen, det her med at Layla prøver at konfrontere den her hemmelige kvinde, men skriver forkert og istedet til Tayler, manden hun ikke kan udstå, men så ender med at blive en hun kan være fortrolig med under hemmelige navne og ukendte identiteter. 
Dog er jeg bare lidt ked af det er de her lidt klassiske karakter vi får, den her cheerleader og footballspiller som ikke kan udstå hinanden, men egentlig burde klikke perfekt sammen. Men hvis vi ser lidt bort fra den klassiske del, synes jeg faktisk det var en utroligt underholdende bog omkring det her emne spirrende venskaber/kærlighed, hemmelige identiteter, had til hinanden og dramaet omkring det hele. 
Sproget er super let og forståeligt, og jeg følte bare jeg fløj igennem den ene side efter den anden. 
Kapitlerne er så fint delt op imellem Tayler og Layla, dog er det faktisk mest Layla vi læser fra, og det gør mig som sådan ikke så meget. For selv om de begge har den store rolle i den her bog, så er det alligevel Layla der domminere lidt mere end Tayler på grund af at det hele starter ud med hendes utro kæreste. 
Jeg vil hvert fald helt klart anbefale jer at læse bogen, for den er super god og har derfor også fået 4 stjerner fra mig, desværre mistede den bare den enkle stjerne på grund af den klassiske del. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...