18.09.2018

Min tur til Esbjerg Fantasy festival. ( Reklame )

Esbjerg fantasyfestival. 

Jeg var lørdag den 15 September for første gang på Esbjerg Fantasyfestival, og det må jeg sige var noget jeg havde glædet mig helt vildt til, og min oplevelse levede op til de forventninger jeg havde.
Jeg følte heller ikke rigtigt min angst drille så meget, jeg havde dog min mor med som støtte, og hun havde det også hyggeligt nok. 

Jeg var var så heldig at Fantasyfestivalen ville give et armbånd så jeg kunne komme ind og se nogle af de foredrag der nu var med forfatterne, og det må jeg sige var utroligt hyggeligt dem jeg nu nåede at se.
Jeg var først ved Esbjerg ved en 12:00 tiden, lige til at kunne nå Marie-Louise Rønning´s foredrag, dog et par minutter for sent, for på vejen til Esbjerg kom vi ud for lidt bilproblemer. Men det jeg nåede at høre var rigtig interessant. :-) 

Derefter skulle jeg til signeringer med Sebastian De Castell, og allrede 12:30 var der begyndt at komme kø, og jeg skulle altså også til foredrag med Melene Sølvsten kl 13:00, så da det blev tid til det stod jeg altså stadig i kø, men der var en pige foran mig som var så sød at tilbyde at få dem signeret til mig så jeg ikke gik glip af Melene´s foredrag, så tog jeg straks imod tilbudet. Selvfølgelig var det da lidt trist jeg ikke lige fik mødt forfatteren selv, men bare det jeg fik dem signeret er jeg glad nok for. 

Foredraget med Melene Sølvsten var også utroligt hyggeligt, det var virkelig et jeg havde set frem til nu hvor jeg har fået læst de første to bøger i Ravnenes hvisken serien og tredje bog lige er udkommet, så det må jeg indrømme jeg er meget glad for jeg ikke gik glip af. :-) 
Under foredraget var der også nogle der stillede spørgsmål til Melene, det var også underholdende. :-) 

Efter Melene´s foredrag, var der 45 min pause før Julie M. Days foredrag startede, desværre nåede jeg det bare ikke, for da jeg kom i tanke om det var kl dog kun 14:33, men allerede der var der helt fyldt op, så det måtte jeg undværre, men i stedet fik jeg gået rundt og fik signeret alle de bøger jeg havde med hjemme fra, og kigget på alle de flotte stande og bøger der var inde i Riddersalen.
Og jeg fik også hils på forfatter - Charlotte Fischer - Danny H. L. Nielsen. - Sissel Moody. Og så fik jeg også lige sagt hej til Julie M. Day igen tidligere på dagen før hendes foredrag, jeg skulle nemlig havde signeret en bog til min søster. Det var rigtig hyggeligt at få mødt alle forfatterne jeg fik snakket og hilst med i løbet af dagen.

Jeg var også en kort tur udenfor hvor min mor gav et kandiseret æble, for det var noget jeg aldrig havde smagt før, så det måtte jeg jo lige. Må dog indrømme at det er lige en tand for sødt til mig, men det skulle jo prøves. 
Og mens vi gik og kiggede kastede jeg lige min kærlighed på en virkelig flot halskæde som jeg altså også købte, for den måtte jeg altså bare havde med hjem. :-) 

Det sidste foredrag jeg var til det var Forfatter-Bogblogger battel i Merlins bibliotek, det stod på en times tid, og var utroligt underholdende. Dog var der en del gange hvor de talte ret lavt, det var lidt surt. Men det var dog alligevel hyggeligt at sidde og lytte når jeg nu kunne høre hvad de sagde. Forfatterne der deltog var - Mette Sejrbo, Marie-Louise Rønning, Linette Harpsøe, Charlotte Fischer, og Katja L. Berger. 

Der efter skete der ikke så meget, jeg fik en snak med Mette Sejrbo omkring hendes bøger og det var rigtig hyggeligt! 
Jeg fik til sidst købt lidt bøger, det blev dog kun til 3 bøger i år, det var meget lidt og overraskede mig lidt da jeg tog hjem at jeg ikke havde tømt min konto på bøger. Men så kan det jo være jeg bruger mere på næste bogmesse. :-) 
Jeg fik også købt et bogmærke med mit stjernetegn ved Breth Design som jeg er rigtigt glad for, det er utroligt smukt! 


Så alt i alt synes jeg det var en rigtig hyggelig tur! Og jeg skal da nok også en tur der op næste år igen. :-)Dette indlæg vil være markeret med Reklame i overskriften, men ikke fordi jeg har modtaget penge for det, men fordi at Fantasy festivalen har givet mig mit armbånd. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...