11.09.2018

Anmeldereksemplar: Caldera #1 - Profetiens kald.

Profetiens Kald.

Titel: Caldera #1 - Profetiens Kald.

Forfatter: Mette Brundgaad Laursen.

Forlaget: Facet.

Udgivet: 12/5-2014.

Antal sider: 295.

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!
Profetiens Kald.

Da 17-årige Kate møder Noah første gang, ved hun ikke, at han er en prins fra en fremmed galakse. 
Hun ved heller ikke, at et orakel har udpeget lige netop hende som Noahs udkårne, der skal følge med ham hjem til Caldera for at bekæmpe den onde Naphal. 
Faktisk er Noah ikke lige Kates kop te, hvis hun skal være helt ærlig, og Noah må snart indse, at hans opgave om at vinde Kates hjerte er langt sværere, end han havde regnet med.
Jeg har nu fået læst den første bog i trilogien Caldera, og jeg må sige den var faktisk lidt bedre end jeg først havde forventet.
Da jeg satte mig til rette med denne første del, blev jeg helt slugt, og jeg må sige at hende Kate er egentlig ret interessant at følge. 

Fra start af lægger den ud med en interessant prolog fra Noah´s side, men det sådan set kun Kate vi følger når vi læser. 

Kate er en interessant pige, hun er ikke helt som andre piger. 
Hun er interesseret i sci-fiction, og vil gerne være forfatter. Hun er ikke særligt populær og har faktisk kun vennen Peter, men det går hende dog ikke på og det kan jeg nu godt lide ved hende. 
Kate er stædig, og står meget gerne fast ved sine beslutninger og de tanker hun nu har om det forskellige, det kan jeg rigtig godt lide ved hende, men jeg synes bare at der var tidspunkter i bogen hvor hun ret så hurtigt overgiver sig til det hun nu får at vide, og begynder at virke en lille smule naiv. 

Noah er en jeg hurtigt faldt for, han er sød, kejtet og charmerende. Den måde forfatteren har fået ført ham frem kan jeg virkelig godt lide, han er den totale modsætning af Kate, og gør det bare så meget mere morsomt at læse når de ikke er helt enige. 
Det hvert fald en person jeg glæder mig til at læse mere om i anden bog.

Jeg kan virkelig godt lide den her handling bogen har, at Noah tager til Jorden for at finde pigen fra profetien for at tage hende med tilbage til Caldera for at få fred på alle planeterne.
Men det jo ikke kun det den første bog her handler om, den handler meget om at Noah prøver at vinde Kate, og det må jeg indrømme var en smule morsomt at læse om, fordi han netop er den totale modsætning af Kate, men nu vil jeg heller ikke afsløre for meget. 

Sproget er sådan set rigtig let, der er en del tekst på siderne, men jeg følte jeg fløj ret hurtigt gennem det ene kapitel efter det andet fordi sproget netop er så let som det er, og så fordi handlingen også bare var super god.
Kapitlerne er en fin længde, jeg følte på intet tidspunkt de var for længe, jeg ville dog bare have ønsket at vi også fulgte Noah´s synsvinkel og ikke kun Kate´s da det jo på en måde ikke kun er hendes fortælling. 
Men alt i alt så det helt klart en bog jeg kan anbefale til jer læsere der til det her Sci-fiction og fantasy med en masse humor. Jeg skal hvert fald læse videre på serien selv. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...