16.10.2018

Nye bøger September.

Modtaget og købte bøger i September.

Jeg modtog en del bøger i September måned, men jeg købte også selv et par stykker. 
Jeg vil nu fremvise alle de bøger jeg har modtaget og købt, og linke til et sted hvor i kan købe dem.
Jeg vil dog også linke til dem jeg har anmeldt her på bloggen. 

Jeg har modtaget 12 anmeldereksemplarer fra forskellige forlag i September, og så har jeg købt 3 bøger selv. 
Jeg var nemlig også på Esbjerg Fantasy festival i sidste måned, dog købte jeg ikke særligt mange bøger. 1. Jeg modtog to bøger fra Mellemgaard forlag i starten af måneden. Og det var - Ravneskrig og Natspindlerens dødsmærke, som er en serie på to bøger, af forfatter Karen Inge Nielsen. - Jeg har også fået læst begge bøger siden jeg fik dem. det var begge rigtigt gode bøger. 
I kan finde min anmeldelse på Ravneskriv nu, og det samme kan i med Natspindlerens dødsmærke. Ravneskrig: KØB HER.
Ravneskrig Anmeldelse.
Natspindlerens dødsmærke Anmeldelse.

2. Jeg modtog også to bøger fra Carlsenpuls forlaget i sidste måned. Den første jeg modtog var et forhåndseksemplar af - Hvis det er os, af forfatterne, Becky Albertalli, og Adam Silvera. - Denne bog udkommer den 09/10-2018 på dansk. Og jeg kan virkelig kun anbefale denne skønne bog! Jeg slugte den på en dag, og nød hver en side. I kan også læse min anmeldelse nu på denne bog.
Derud over modtog jeg også - Alt Dette Er Sandt, af forfatter Lygia Day Peñaflor - Denne bog var virkelig også super god, den var skrevet på en lidt anderledes måde end hvad jeg er vant til, men det var faktisk ret fedt. 

3. Jeg modtog også 3 bøger fra Gyldendal forlag. De første to jeg modtog det var - Spellsligner #1, og Spellslinger #2, sortskyggen. Af forfatter Sebastian De Castell. - Dette er også nogle bøger jeg har læst siden da, og jeg må sige det var utroligt underholdende bøger, og jeg kan næsten ikke vente på en fortsættelse. 
Den tredje bog jeg modtog det var - Ravnenes hvisken #3, af Malene Sølvsten. - Dette er en bog jeg havde ventet på i et godt stykke tid, og jeg er glad for endelig at have fået læst dem! Det var en vild slutning. I kan også læse anmeldelser på alle tre bøger. 


4. Jeg modtog også to bøger fra Dreamlitt i September. Den ene det var - Ulfhendin-Sagaen #3, Vampyrens pagt, af forfatter Mette Sejrbo. Og anden bog jeg modtog var Svovlvinter. - Jeg har læst Vampyrens pagt, og den vil i også snart kunne finde en anmeldelse på. Det var en fantastisk bog! 
Svovlvinter var desværre en bog jeg hurtigt opgav på, i kan læse i min Wrap up hvorfor jeg opgav på lige denne bog.
I kan også læse min anmeldelse på Vampyrens pagt nu på bloggen.

5. Jeg modtog også en overraskelse pakke fra forlaget Alvilda, som indeholdte - Arlo Finch #1, i flammernes dal. - som udkommer den 11 Oktober. 
Denne bog har jeg også fået læst efter jeg modtog den. Det var en vidunderlig børnebog, og jeg glæder mig meget til en fortsættelse.
Arlo finch: KØB HER.
Arlo Finch Anmeldelse.

6. Jeg modtog også en overraskelses pakke fra forlaget Facet. Den indeholdte - De dødes tid, af Thomas Helle, som også er hans debut roman. - Dette var også en rigtig god bog. Og det helt sikkert en forfatter jeg gerne vil læse mere fra når han udkommer med mere. 

7. Jeg modtog også en bog fra Forlaget Evig, og bogen det var - Løvinden, af forfatter Cecilie Bødker, det er også den unge forfatters debut. - Der vil også snart komme en anmeldelse op på den bog.
Løvinden: KØB HER.

8. Så er vi kommet til de bøger jeg selv har købt. To af dem er i en serie som jeg i et stykke tid gerne villet have læst, men bare ikke har fået gjort. Men nu har jeg købt dem så nu der ingen undskyldninger for ikke at få dem læst. Og de to bøger er - De tre tyste, af Synne Kristine Eriksen. - Jeg glæder mig meget til at læse begge bøger. De tre tyste #1: KØB HER.

9. Den sidste bog jeg købte i September måned det var godt nok en bog jeg allerede har læst, men jeg gerne vil genlæse nu hvor anden bog er udkommet og tredje snart udkommer. Bogen jeg købte var - Nedtælling, af Teri terry. - Jeg glæder mig meget til at genlæse denne bog. 


Det var så alle de bøger jeg har modtaget, eller købt i løbet af September måned. 
Tak fordi i læser med. :-) 

Tak til de forskellige forlag for anmeldereksemplarerne. 

Mellemgaard: http://mellemgaard.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...